• head_banner_01

Hoʻokumu ka brand haʻuki honua i nā sneakers biodegradable.

I kēia mau lā, ua hoʻomaka ka hui waiwai haʻuki ʻo PUMA e hāʻawi aku i 500 mau paikini RE:SUEDE hoʻokolohua i nā poʻe komo ma Kelemānia e hoʻāʻo i ko lākou biodegradability.

Ke hoʻohana nei i ka ʻenehana hou loa, kaRE: SUEDEE hana ʻia nā sneakers mai nā mea hoʻomau e like me ka suede tanned me ka ʻenehana Zeology,biodegradable thermoplastic elastomer (TPE)ahemp fiber.

I loko o nā mahina ʻeono i ʻaʻahu ai nā mea komo i RE:SUEDE, ua hoʻāʻo ʻia nā huahana e hoʻohana ana i nā mea biodegradable no ka lōʻihi o ke ola maoli ma mua o ka hoʻihoʻi ʻia ʻana i Puma ma o kahi ʻōnaehana hana hou i hoʻolālā ʻia e ʻae i ka huahana E hele i ka pae aʻe o ka hoʻokolohua.

A laila e hoʻopau ʻia nā sneakers i ka biodegradation ʻoihana i loko o kahi kaiapuni i hoʻopaʻa ʻia ma Valor Compostering BV, ʻo ia kahi ʻāpana o Ortessa Groep BV, kahi ʻoihana ʻohana Dutch i hana ʻia e nā poʻe loea hoʻolei ʻōpala.ʻO ke kumu o kēia ʻanuʻu ʻo ia ka hoʻoholo ʻana inā hiki ke hana ʻia ka compost grade A mai nā sneakers i hoʻolei ʻia no ka hoʻohana ʻana i ka mahiʻai.E kōkua nā hopena o nā hoʻokolohua iā Puma e loiloi i kēia kaʻina hana biodegradation a hāʻawi i nā ʻike i ka noiʻi a me ka hoʻomohala koʻikoʻi i ka wā e hiki mai ana o ka hoʻohana ʻana i nā kāmaʻa hoʻomau.

Ua ʻōlelo ʻo Heiko Desens, Global Creative Director ma Puma: "Ua hauʻoli nui mākou i ka loaʻa ʻana o ka nui o nā noi no kā mākou RE: SUEDE sneakers ma mua o ka hiki iā mākou ke hāʻawi, e hōʻike ana he nui ka hoihoi i ke kumuhana. o ka hoomau ana.Ma ke ʻano o ka hoʻokolohua, e hōʻiliʻili pū mākou i nā manaʻo mai nā mea komo e pili ana i ka hōʻoluʻolu a me ka lōʻihi o ka sneaker.Inā holomua ka hoʻokolohua, e kōkua kēia manaʻo manaʻo iā mākou e hoʻolālā i nā mana hou o ka sneaker.

ʻO ka hoʻokolohua RE: SUEDE ka papahana mua i hoʻokumu ʻia e Puma Circular Lab.ʻO ka Circular Lab ka hale hana hou o Puma, e hui pū ana i ka hoʻomau a me nā loea hoʻolālā mai ka papahana circularity a Puma.

ʻO ka papahana RE:JERSEY i hoʻokuʻu hou ʻia he ʻāpana pū kekahi o ka Circular Lab, kahi e hoʻāʻo ai ʻo Puma me kahi kaʻina hana hou i nā lole.(E hoʻohana ana ka papahana RE:JERSEY i nā pālule pōpeku ma ke ʻano he kumu nui no ka hana ʻana i ka nylon i hana hou ʻia, me ka manaʻo e hōʻemi i ka ʻōpala a hoʻokumu i ke kumu no nā kumu hoʻohālike hou aʻe i ka wā e hiki mai ana.)

00


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-30-2022